U kunt zich aanmelden door uw gegevens op het digitale aanmeldformulier in te vullen via de aanmeldknop hierboven. U kunt ook een bericht sturen naar info@finguard.eu

Na het invullen en verzenden van uw aanmelding, ontvangt u binnen 2 tot 3 werkdagen bericht met uitsluitsel ten aanzien van uw onboarding. Uitgaande van een positief resultaat, ontvangt u dan meteen ook alle benodigde praktische informatie en kunt u tevens meteen uw eerste cliëntrekening(en) aanvragen. Het IBAN-rekeningnummer is de eerstvolgende werkdag voor u zichtbaar en kan dan meteen gebruikt/gecommuniceerd worden. 

Is een rechtspersoon bestuurder, dan graag bij de aanmelding de gegevens van de bestuurders i.c. de natuurlijke personen vermelden. Wanneer er meerdere rechtspersonen of werkmaatschappijen zijn die activiteiten op het vlak van inkomensbeheer uitvoeren verzoeken wij u iedere rechtspersoon aan te melden. 

Wij verwelkomen iedere bewindvoerder, budgetbeheerder en curator graag als klant en gebruiker van de FinGuard®-propositie waarbij leden van alle brancheverenigingen van harte welkom zijn. Iedere bewindvoerder, budgetbeheerder en curator gunnen wij namelijk de mogelijkheid om snel en efficiënt rekeningen te openen en te beheren voor cliënten. 

Heeft u nog vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op. Dat kan door een bericht te sturen naar info@finguard.eu of door het invullen van het contactformulier op deze website.