FinGuard® | saldovergoeding op beheerrekening

Nog meer goed nieuws, vanaf 1 mei 2024 wordt een Saldovergoeding toegekend aan de gelden op de beheerrekening van cliënten. Deze vergoeding geldt over het gehele saldo, dus elke euro telt mee en levert Saldovergoeding op.

De Saldovergoeding bedraagt momenteel 1,2%.
De Saldovergoeding zal fluctueren afhankelijk van de marktomstandigheden. Zoals bekend zijn de gelden van cliënten op de beheerrekeningen beschermd middels het Deposito Garantie Stelsel.

‘Elke euro telt’ pakt voor het merendeel van de cliënten voordelig uit, zo blijkt uit onderzoek dat wij samen met bewindvoerderskantoren hebben uitgevoerd. 

Op iedere beheerrekening is Saldovergoeding van toepassing. U hoeft dus als bewindvoerder of budgetbeheerder geen tijd/capaciteit meer te besteden aan ‘cashmanagement’, het op gezette tijden overhevelen van gelden tussen cliëntrekeningen. Indien gewenst, kunt u uiteraard extra beheerrekening(en) aanvragen om het vermogen van cliënten af te scheiden van de reguliere beheerrekening. Voor de duidelijkheid: op iedere beheerrekening is de Saldovergoeding van toepassing. De cliëntgelden zijn middels het Deposito Garantie Stelsel beschermd tot een maximum van € 100.000,- per cliënt, niet per rekening.

Andere interessante artikelen

Dit bericht delen?

Meer nieuws?

Voor een volledig overzicht van al onze geplaatste nieuwsberichten kunt u terecht op deze pagina: