RA Bewindvoering over FinGuard®

Kun je iets vertellen over RA Bewindvoering Nederland BV en jezelf?
In 2010 heb ik samen met mijn vader en broertje Schuldsanering Nederland opgericht. Wij hebben ons voornamelijk gericht op budgetbeheer en schuldsanering en zijn in 2015 ook NVVK lid geworden. In 2019 zijn wij een samenwerking gestart met eenbewindvoerder en hebben wij RA Bewindvoering Nederland B.V. opgericht. In oktober 2023 heb ik de overige vennoten uitgekochten ben ik als enige bestuurder en aandeelhouder nog actief. Inmiddels zijn wij met een team van 16 medewerkers. Sinds 2023 zijn we lid van de NBBI.

Kun je iets vertellen over hoe jullie FinGuard® ervaren en gebruiken?
Toen ik te horen kreeg van Finguard, zijn wij in mei 2023 een samenwerking aangegaan met FinGuard.

De snelheid en het gemak waarmee de beheer- en leefgeldrekeningen kunnen worden geopend is voor ons het allerbelangrijkste voordeel. De reguliere banken maken allemaal gebruik van vele formulieren wat soms gigantisch veel tijd kost. Ook als een cliënt bijvoorbeeld een vermelding heeft in het EVA of EVR register, is het haast onmogelijk om elders een beheerrekening te openen. Bij FinGuard gaat dit zonder problemen.

De service en toegankelijkheid is prettig. Als je belt krijg je vrijwel direct iemand aan de telefoon, ook per mail en op tickets wordt er vrijwel direct gereageerd. Er wordt meegedacht met je naar een oplossing en ze kijken verder om zaken in de toekomst te verbeteren. Bij de traditionele aanbieders sta je vaak lang in de wacht, krijg je een late of halve reactie per mail en krijg je vaak ook met medewerkers te maken die geen verstand van zaken hebben.

Ik ben blij met FinGuard, je ziet dat FinGuard is ingericht voor het helpen van cliënten die onder budgetbeheer of bewindvoering staan. Bij de traditionele aanbieders merk je dat zij het liefst geen cliënten willen hebben die onder bewind of budgetbeheer staan. De dienstverlening van de traditionele banken is mager, helemaal als je dit vergelijkt met FinGuard.

Met FinGuard hebben we ook automatische bestandsuitwisseling kunnen realiseren. Alle rekeninginformatie komt ’s ochtends vroeg automatisch bij ons binnen, en alle betaalbestanden die wij vanuit onze software aanmaken worden automatisch ingeladen in de Payment Hub. Gezien het aantal rekeningen dat wij hebben lopen bij FinGuard besparen we hierdoor veel tijd. En op jaarbasis trouwens ook veel geld onderaan de streep, aangezien FinGuard geen kosten aan ons als bewindvoerderskantoor in rekening brengt.

Andere interessante artikelen

Dit bericht delen?

Meer nieuws?

Voor een volledig overzicht van al onze geplaatste nieuwsberichten kunt u terecht op deze pagina: