Update over het proefdraaien

Het proefdraaien met onze oplossing verloopt voorspoedig!
Hierbij een  opsomming van de hoogtepunten:

  • Het uploaden van betaalbestanden (standaard PAIN-format) en het downloaden en inlezen van rekeninginformatie (standaard CAMT-format) verloopt probleemloos.
  • De verschillende software-leveranciers hebben daar waar nodig bepaalde settings en parameters toegevoegd en ingesteld, of zijn daarmee bezig.
  • Om de connectie met zoveel mogelijk van de gangbare softwarepakketten te testen en in te regelen, hebben we deze fase van proefdraaien met twee weken verlengd.
  • Parallel aan het proefdraaien zijn we met verschillende software-leveranciers het automatisch up- en downloaden van betaalbestanden en rekeninginformatie (door middel van de Client Connector) aan het inregelen. Dat betekent dat kantoren die nu (veel) tijd kwijt zijn met de ‘dagstart’, met behulp van de automatische download meteen kunnen beschikken over actuele rekeninginformatie, zonder handmatige acties.

Door nu zoveel mogelijk in te regelen en te testen, is de verwachting dat alle wettelijk vertegenwoordigers die in de volgende fase met deze oplossing willen gaan werken, snel en probleemloos aangesloten kunnen worden.

Andere interessante artikelen

Dit bericht delen?

Meer nieuws?

Voor een volledig overzicht van al onze geplaatste nieuwsberichten kunt u terecht op deze pagina: